دجاج تكا بالصور خطوه خطوه مع السلطات والصلصات وسهل ايضا

2006/05/04

منتدى مطبخ حواء

sweety byby
1 تعليق
المقادير
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - روزماري=حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم

ونبدا
نقطع الدجاج


ونجهز البهارات ونخلطها



حتى تصبح هكذا



ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم




وتصبح هكذا




ونقوم بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها




ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها




وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر

والان نجهز السلطه
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح





وبلهنا والشفا
hlol
2006/08/05
اكلة جميلة والصور تفتح النفس مشكورة على الاضافة الحلوة كتير